Voiceinvestor


Gå till innehållet

Tjänster och kurser

 

 


Vi erbjuder konsultationer, individuelt eller i grupp, företagskonsultationer, föredrag om
röst och hälsa samt röstens läkande kraft, seminarier om presentationsteknik med betoning på rösten, sångundervisning. Maria håller även föredrag, seminarier och skräddarsyr kurser i Sverige och utomlands.

Röst sång och presentationskurser i Sverige och Frankrike

Sång och konsert

Kurs 1 i Frankrike
För 7e gången i Frankrike har Maria Baczynski sin populära sångkurs; "Sång och Konsert"
Tisdag 13 Maj – Lördag 17 maj

Har du sångvana, tycker om att stå på scen, vill förkovra dig i ämnet
sång, scenframställning och röstvård, och dessutom få personlig utveckling? Kom med på denna inspirerande kurs. Du behöver inte ha sångvana. Du kommer att sjunga solo. Vi avslutar med en konsert för hela byn! Utöver kursen kommer du att bjudas på en trevlig miljö, underbara människor och mat från Le Flamant Rouge – gjort på lokala ekologiska råvaror med smaker typiska för området. www.leflamantrouge.se

Voice & Performance

Kurs 2 i Frankrike

Lördag 17 Maj – Tisdag 20 Maj:
En annorlunda kurs med en blandning av röstanalys och solosång, röst- och ljudövningar, scenframställning, teaterimprovisation och kroppsövningar. Detta i regi av de karismatiska kursledarna Maria Baczynski och Ingela Karlsson.
Utöver kursen kommer du att bjudas på en fantastisk miljö, underbara människor och mat från Le Flamant Rouge – gjort på lokala ekologiska råvaror med smaker typiska för området.
För mer info se www.leflamantrouge.se

Stärk ditt personliga varumärke på vackra Österlen

Övertyga och lyft fram din personliga framtoning. Följ med oss till Österlen för att uppleva lugnet och hämta energi. Underbart avslappnande för dina sinnen där vi blandar teori med praktik, utbildning, utflykter och matlagning tillsammans. Skäm bort dig själv under några dagar! Läs mer

Rösten som läkande kraft

Det finns ett klart samband mellan användning av rösten och psykiskt och fysiskt tillstånd. Maria utnyttjar i denna kurs olika terapier och tekniker som autogen träning, ljudterapi, sång och talövningar för att hitta ditt specifika röstproblem. Med röstens hjälp kan du skapa vibrationer som når dina kroppsdelar och dina olika organ. Vattnet leder vibrationerna till vävnader och muskler som kan ha varit medvetet eller omedvetet spända. I kursen ingår chakrabalansering som inte lämpar sig för psykiskt labila personer. Läs mer


Rösten som medium

Kurs för dig som vill lära dig mer om din röst och kunna utrycka dig tydligare. Kanske hitta ditt naturlig röstläge. Vi lever i en allt mer stressig värld där kommunikation sker datoriserat. Vi glömmer bort att andas och utrycka oss verbalt. Kursen ger dig större utrymme att våga ta plats. Lär dig bli en mer differentierad talare, stärker ditt självförtroende och mår bättre .


Lär dig sjunga Nivå 1/2/3

För dig som vill börja sjunga men kanske inte tror att du kan. Kom och prova i grupp ( inga förkunskaper på nivå 1) Max 6 deltagare. Vardagskvällar. 18-21


Röstträning i grupp


Kursen pågår en termin i taget. 5 tilfällen á 3 timmar per termin.


I kurser ingår bland annat:
Avslappning, avspännings- och andningsövningar, kropps- och ljudövningar talövningar, scenisk och muntlig framställning röstanalys, sångövningar för den som önskar.

”Röstträning för utbildare”

Genom röstträningen utvecklas våra personliga uttryck och vår kommunikationsförmåga. Vi finner vår naturliga röst med hjälp av anpassad röstträningen, individuellt eller i grupp. I programmet ingår avspännings och andningsövningar, intonation, kroppsövningar, röst och talövningar, presentationer och rösttips.


Tillbaka till innehållet | Tillbaka till huvudmenyn